Danmarks Landsholdstrøjer EURO2024

Køb din Danmark fodboldtrøje her

Når vi taler om Danmarks Landsholdstrøjer EURO2024 er det helt ok at gå lidt i detaljen og nørde lidt ekstra. Derfor er vi naturligvis nødt til at kigge nærmere på hvilke trøjer de danske drenge skal spille i, i de forskellige kampe ved EURO2024 i Tyskland.

DBU og det danske landshold har allerede præsenteret os for den røde hjemmebanetrøje og den hvide udebanetrøje, som jo hver især er spækket med lækre detaljer. Men hvilken trøje skal vi vælge at tage med til landsholdsfesterne rundt omkring i landet, hvis vi vil matche spillerne på banen.

Danmarks Landsholdstrøjer EURO2024

Lad os starte med at kigge lidt nærmere på kampprogrammet som det ser ud lige nu. Vi ved at vi skal spille kampe i den indledende pulje mod hhv. Slovenien, England og Serbien.

Slovenien – Danmark

Søndag d. 16. juni kl. 18.00

Slovenien - Danmark EURO2024

Selv om vi officielt er udtrukket som værende ‘udeholdet’ forventes vi at stille op i vores røde Hjemmebanetrøjer. Det er gør vi fordi Slovenien stiller op i deres hvide hjemmebanetrøjer. Kasper Schmeichel forventes at stille op i den grønne målmandstrøje.

Danmark – England

Torsdag d. 20. juni kl. 18.00

Danmark - England EURO2024

Denne gang er vi officielt på ‘hjemmebane’, og derfor kan vi ikke forestille os andet end at vi stiller op i den røde trøje igen. Samtidig forventes det at England benytter deres flotte Udebanetrøjer. Men mindre noget uforudset sker forventer vi at se Schmeichel i målet, i grønt.

Danmark – Serbien

Tirsdag d. 25. juni kl. 21.00

Danmark er hjemmehold og vi kan derfor vælge hvilke trøjer vi stiller op i. Det naturlige valg vil være at vi stiller op i den røde hjemmebanetrøje, men det ville samtid undre hvis ikke vi også skulle vise den flotte hvide udebanetrøje frem ved slutrunden i gruppespillet. Derfor gætter vi på at Danmark benytter den hvide udebanetrøje, hvilket samtidig vil betyde at Serbien skal trække i deres røde hjemmebanetrøje. Schmeichel spiller i grønt.

Hvis vi slutter som enten 1’er eller 2’er i puljen er vi sikret mindst én ekstra kamp blandt de sidste 16 i turneringen. Skulle vi slutte på en 3. plads i gruppen, kan vi med lidt held kvalificere os tl den ekstra kamp hvis vi slutter som en af de 4. bedste 3’ere.

Hvilken spillertrøje stiller målmanden op i?

Der er flere faktorer der spiller ind, når farven på målmandstrøjen skal vælges. For det første kommer det an på hvilken målmand der skal spille kampen. Som udgangspunkt spiller Kasper Schmeichel i den grønne målmandstrøje, Frederik Rønnov spiller i den gule, og Mads Hermansen spiller i den blå. Vi kan dog risikere at møde modstandere der har netop denne farve trøje, og så må én af de andre farver i spil.

Danmarks Målmandstrøjer EURO2024

Danmark fodboldtrøje med nummer og navn

Du kan finde fodboldtrøjen hos både Hummel og den store danske forhandler Unisport.

Her har du også mulighed for at få trykt navn og nummer bag på trøjen.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store