HVAD NU FOR ERIKSEN?

Køb dine Superliga fodboldtrøjer her!

Christian Eriksen Manchester United Fodboldtrøje

Nu hvor spekulationerne omkring Eriksens fremtid er lagt på hylden, i hvert fald indtil udgangen af året, kan den danske midtbanespiller fokusere på sin rolle i Manchester United. Hans første optræden i sæsonen kom i Uniteds skuffende 3-0 nederlag til Liverpool, hvor han blev indskiftet i kampens sidste minutter. Men med en lang og udfordrende sæson forude forventes det, at Eriksen vil få en mere fremtrædende rolle, mens holdet konkurrerer på flere fronter.

Ifølge engelske medier har Eriksen afvist tilbud fra både Saudi-Arabien og USA, da han tænker på sin familie. Men ser man på fodboldmæssige perspektiver, ligner det en sæson, hvor Eriksen primært bliver indskifter.

Der kan dog være noget positivt ved at blive. Manchester United har ikke ret mange midtbanespillere til rådighed, og holdet deltager i fire turneringer – derfor vil der være behov for rotation, og det skaber plads til Eriksen. Manchester United har desuden været hårdt ramt af skader de seneste år, hvilket kan give Eriksen en chance, hvis skaderne igen rammer truppen.

Det virker dog sikkert, at Eriksen går ind i sit sidste år som rød djævel, og det bliver spændende at se, hvad fremtiden bringer.

Mulige destinationer:

Anderlecht: En fantastisk klub, hvor der allerede er en del danskere. Det ville være nemt for Eriksen at integrere sig, og han ville stadig spille på højt niveau i både europæiske turneringer og den belgiske liga, som bestemt ikke er uden kvalitet.

Ajax: At vende tilbage og afslutte karrieren der, hvor det hele begyndte for Eriksen i udlandet, ville have en romantisk tone. Det er dog svært at se, om det bliver aktuelt, da Ajax i øjeblikket kæmper med udfordringer og helst satser på unge spillere. Men når en gammel legende banker på døren, kan alt ske.

Saudi-Arabien & USA: Selvom Eriksen allerede har afvist disse muligheder, skal de stadig nævnes. Pengene kan blive så store, at det bliver svært at sige nej. Dog er de sportslige fordele ikke til stede.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store