Euro 2020

Mizuno Alpha Japan SR4

Nu kan vi endelig kigge nærmere på den nye Mizuno Alpha Japan SR4.
En fodboldsspillers støvler er det vigtigste værktøj, og det ved Mizuno alt om.
Når de professionelle atleter der har kontrakt med Mizuno går på banen er det for at yde det optimale hver gang.

Sergio Ramos har netop afsluttet sin anden periode hos sin barndomsklub Sevilla, og for at hylde forsvarerens tilknytning til byen, hvor hans karriere begyndte, har Mizuno lanceret SR4 “Home and Glory” kollektionen. Dette er den tredje signaturudgave fra den spanske landsholdsspiller siden hans partnerskab med det japanske mærke i begyndelsen af 2022. Designet er inspireret af Sevilla selv, hvilket gør kollektionen til en hyldest til byen og Ramos’ historie der.

Mizuno Alpha Japan SR4

Mizuno Alpha er designet til at levere uovertruffen hastighed og vejer kun 190 gram. Denne topfartstøvle er udstyret med Mizuno Enerzy Foam, som sikrer fremragende stødabsorbering og energireturnering, mens KaRVO™-pladen i forfoden garanterer ekstra affjedring. Med en vævet Engineered Fit-konstruktion får du en perfekt pasform og en næsten barfodet følelse. Mizuno Alpha er det ultimative valg for fodboldspillere, der ønsker at optimere deres fart, smidighed og fleksibilitet på banen.

Her kan du købe 'Mizuno Alpha Japan SR4'

Hvis du er på jagt efter Mizuno Alpha, bør du holde øje med de listede forhandlere.

De har altid et kæmpe stort udvalg af fodboldstøvler til græs og kunstgræs, ligesom du finder masser af modeller til indendørs brug.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store